Er zijn heel wat activiteiten die uw school kan organiseren, maar waarbij uw leerkrachten wel een handje kunnen worden geholpen. Bij maatwerk kunt u denken aan een voorstelling voor of door kinderen, een muzikale omlijsting van een ouderavond, de afscheidsmusical of een bijdrage als openings- of sluitstuk van een themaweek.  Maar u kunt ook denken aan lessen op het gebied van de podiumkunsten. In overleg verzorgen wij zangles, dansles of dramales zodat kinderen hiermee in aanraking kunnen komen.

Rijn-Art biedt een breed scala aan diensten en producten die bij uitstek geschikt zijn voor een basisschool of de lagere klassen van het voortgezet onderwijs. Wij bieden maatwerk binnen uw leerdoelen, thema’s, tijdsduur en planning. Vooraf krijgt uw school een exacte prijsopgave, zodat er achteraf nooit een verrassing kan zijn.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van onze diensten. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullem dan gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bespreken en een geheel vrijblijvende prijsopgave doen.

Stuur direct een email naar info@rijn-art.nl met uw contactgegevens en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.