Rijn-Art presenteert voor School en BSO

Voorstellingen van Rijn-Art

De (educatieve) voorstellingen van Rijn-Art zijn uitermate geschikt voor peuterspeelzalen, basisscholen, kinderdagopvang en BSO. De voorstellingen van Rijn-Art gaan over actuele en/of maatschappelijke thema’s die op een toegankelijke manier worden benaderd. Door de humor en mooie liedjes die in elke voorstelling van Rijn-Art te vinden zijn, zullen kinderen de voorstelling nog lang blijven herinneren. Naast de onderstaande voorstelling(en), kan Rijn-Art altijd een voorstelling op maat schrijven.

 

Museum van de Verloren Elementen

Het Museum van de Verloren Elementen is een educatieve muziektheatervoorstelling geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8. Deze korte voorstelling zit vol humor voor alle leeftijden, mooie liedjes en geeft stof om over na te denken. Vanwege de korte duur van de voorstelling is deze uitermate geschikt als openingsvoorstelling van een themaweek of project over de 4 elementen, natuur of milieu.

Korte beschrijving
UK en IK hebben een erfstuk gevonden, eDSC_0566en moestuintje, dat van hun over-over-over-over-over-over-overgrootmoeder is geweest. Tijdens de
geschiedenislessen en in een duizendjaar oude encyclopedie hebben ze gehoord en gelezen over het leven van vroeger. Toen zorgden de vier elementen, aarde, water, lucht en vuur, nog voor onder andere warmte, frisse lucht en zelf verbouwde groenten. UK en IK hebben pillen nodig om te kunnen overleven. In het museum van de verloren elementen willen ze de lang bewaarde laatste restjes van de vier elementen samenbrengen in het moestuintje, zodat er ook in 3016 weer planten kunnen groeien, water kan gaan stromen etc.

Overige informatie

Duur van de voorstelling: 20 minuten

Prijs: €250,00 excl. Btw en incl. reiskosten in een straal van 20 km rondom Arnhem. Elke extra voorstelling op dezelfde dag (aansluitend) is €100,00.

Max. 200 leerlingen per voorstelling.